روش های تشخیص عسل طبیعی از مصنوعی و تقلبی





تبليغات
Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
تبليغات
اطلاعات سايت
نام کاربری :
رمز عبور :

رمز عبور را فراموش کردم ؟
آمار مطالب
کل مطالب : 1130
کل نظرات : 169

ورودی امروز گوگل : 12
ورودی گوگل دیروز : 82

بازديد امروز : 144 نفر
بارديد ديروز : 1,146 نفر
بازديد هفته : 5,483 نفر
بازديد ماه : 36,782 نفر
بازديد سال : 113,698 نفر
بازديد کلي : 708,769 نفر

اطلاعات شما
آِ ی پی : 54.211.169.76
مرورگر :
سیستم عامل :

افراد آنلاین: 4 نفر
کدهاي اختصاصي
حمایت می کنیم
theme by
roztemp.ir
RSS

Powered By
Rozblog.Com
جستجوگر پیشرفته



عسل‌های تقلبی فرآورده شده بدون دخالت زنبور نیز از مواد گلوكزی مثل شربت قند یا مواد نشاسته‌ای، یا شیره میوه‌هایی همچون خرما و توت یا تركیبی بین آنها به دست می‌آید بنابراین، هر چه عصاره شهد گل‌های طبیعی و فعالیت طبیعی زنبور در تهیه عسل كمتر یا هیچ باشد، عسل به دست آمده مصنوعی‌تر و صنعتی‌تر بوده، خاصیت عسل طبیعی را نداشته و تقلبی محسوب می‌شود.
 
عسل مصنوعی كیفیتی بسیار كمتر دارد، زیرا یا با كمك زنبور ساخته شده، یا كاملا بدون كمك زنبور كه در این صورت فقط حاصل فعالیت و فرآوری بشر است. هر دو روش اخیر در دسته عسل‌های تقلبی جامی‌گیرد.

در عسل‌های تقلبی فرآوری شده با كمك زنبور، معمولا آب و شكر به تغذیه زنبورها افزوده می‌شود و واضح است كه چنین تغذیه‌ای صددرصد حاصل شهد گل‌ها نیست.
 

برای عموم مردم، شناخت عسل طبیعی از تقلبی بسیار سخت است اما با روش های زیر می توان به صورتی مطمئن‌تر اقدام به خرید عسل طبیعی كرد :

1 - از فروشگاه‌ها یا افراد و زنبورداران معتبر و مطمئن خرید كنید.

2 - عسل را به طور عمودی درون لیوانی از آب بریزید، در صورتی كه ته آن جمع شد و در آب حل نشد، كیفیت طبیعی عسل در حد مطلوب است. هر چه سرعت حل شدن عسل در آب بیشتر باشد، خلوص آن كمتر، و در نتیجه غیرطبیعی‌تر است.

3 – شیشه عسل را برگردانید و به سرعت بالا یا پایین رفتن حباب‌های درون عسل دقت كنید. هر چه كندتر حركت كند، بهتر است.

4 – مقدار كش‌آمدن عسل نیز تا حدودی در تشخیص عسل طبیعی از نیمه طبیعی و صنعتی مؤثر است. عسل طبیعی به دلیل داشتن رطوبت كمتر، روان‌شدگی كمتری دارد.

5 – عسل طبیعی، شیرینی، مزه، طعم و بوی مشخصی دارد. شیرینی عسل طبیعی برخلاف
نوع مصنوعی هیچ شباهتی به مزه شكر و قند ندارد و به محض برداشتن درپوش آن، بو و رایحه مطبوع آن به مشام می‌رسد.
درباره : دانستنی ها ,
امتياز : نتيجه : 0 امتياز توسط 0 نفر مجموع امتياز : 0

برچسب ها : عسل مصنوعی .عسل تقلبی.شناخت عسل طبیعی .روش تشخیص غسل طبیعی.خصوصیات عسل ,
بازديد : 53
[ 15 / 10 / 1393 ] [ ] [ admin ]
مطالب مرتبط
آخرين مطالب ارسالي
نمونه سوالات حوزه علمیه خرداد95 تاريخ : پنجشنبه 26 اسفند 1395
دانلود فیلم چهارشنبه 19 اردیبهشت تاريخ : پنجشنبه 26 اسفند 1395
دانلود کتاب تعمیر آبگرمکن دیواری تاريخ : پنجشنبه 26 اسفند 1395
دانلود آهنگ زیبای بهانه / علی فانی تاريخ : چهارشنبه 25 اسفند 1395
طرز تهیه ماست خانگی تاريخ : چهارشنبه 25 اسفند 1395
ارسال نظر براي اين مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

تبليغات
موضوعات
جالب ترین ها
بهترین عکس ها
ادبستان
دانلود
آموزشی
خانم ها بدانند
اخبار
فروشگاه
آرشيو