close
مجتمع فنی تهران
نکات ریز و مهم خانه داری

نکات ریز و مهم خانه داری

چند نکته خانه داری
تعداد بازديد : 47

 

 

 

با غذای کپک زده چکار کنیم؟ به نظر شما چکار باید کرد؟ آیا باید آن را دور ریخت؟ خیر، شما ابتدا پنیر را در یک ظرف در دار بریزید و چند حبه قند را نیز در ظرف بیندازید و در آن را خوب ببندید و آن را در گوشه ای بگذارید. پس از مدتی که ظرف را باز کردید خواهید دید که پنیرها کپک ندارند زیرا همه کپک ها جذب قند شده اند. یادتان باشد که قندها را حتماً دور بریزید!به نکات زیر کاملا دقت کنید:


● وقتی تخته آشپزخانه جرم می گیرد:
برای پاکسازی تخته آشپزخانه که معمولاً در اثر خرد کردن سبزیجات مختلف رنگ می گیرد کافی است تخته های چوبی یا پلاستیکی را با مقداری سرکه شست وشو دهید.

● برگ های بیرونی سبزیجات:
خارجی ترین برگ های سبزیجات را جدا نکنید. مگر آن که برگ ها واقعاً فاسد و غیرقابل استفاده باشند زیرا این برگ ها سرشار از مواد مغذی اند.

● زرده خاکستری رنگ:
اگر می بینید زرده تخم مرغ پس از پختن، رنگی متمایل به خاکستری یا سیاه پیدا می کند، نگران سلامت آن نباشید این رنگ مربوط به سولفورآهن بوده و مصرفش زیانی ندارد.

● چند نکته درباره کاهو:
برای این که طعم سالاد کاهو را زیاد کنید چند برگ لطیف ترب را به آن اضافه کنید. هم چنین برای رفع حشرات ریز سیاهی که در کاهو است، به آن یک قاشق غذاخوری سرکه بیفزایید و سپس آن را با آب فراوان بشویید.

● قابل توجه افراد کم خون:
اگر از افراد کم خون هستید یک مشت اسفناج و یک مشت جعفری تازه را با هم خرد کنید و یک عدد هویج رنده شده را به مواد بیفزایید. سپس آن را در مقدار خیلی کم آب به مدت ۲ ساعت بخیسانید و آن را در صافی بریزید و فشار دهید. در نهایت مقداری آب سیب درختی یا گلابی یا انگور را به آن اضافه کنید و سپس آن را بنوشید.
بخش نظرات اين مطلب
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی
تبليغات

هدايت به بالاي صفحه